Egy zuhanyzónak számos előnye van és bizony sokan el sem tudják képzelni az életüket anélkül, hogy esténként vagy reggelente ne élvezhetnék a zuhanyrózsából lezúduló víz kellemes simogatását. Ez az élmény pedig még kellemesebbé tehető, ha egy Ravak zuhany ülőke is helyet kap a zuhanykabinban. Számos előnye van ugyanis egy ilyen szerkezetnek, most összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat. 

1. Elnyújthatjuk vele a pillanatot

Bár néha nagyon praktikus lehet egy néhány perces tusolás, ám sokszor jól esik az embernek elnyújtani az élményt. Ilyenkor jó ha van kéznél egy Ravak zuhany ülőke, amely kényelmes, megbízható, masszív, ráadásul nagyon stílusos a kialakításuk. Érdemes a padlótól legfeljebb 45 centiméteres magasságban rögzíteni őket. Így lesz a legkényelmesebb ahhoz, hogy komfortosan elhelyezkedjünk a meleg víz alatt és egy kicsit kikapcsoljunk az egész napi munka után vagy éppen átgondoljuk a napunkat a reggeli készülődés során. 

2. Kis helyet foglal, de nagy súlyt bír el

Lehajtva ezek az ülőkék mindössze 10 centiméter helyet foglalnak el, ugyanakkor a rozsdamentes acélszerkezetnek köszönhetően akár 150 kg súlyt is probléma nélkül elbírnak. Vagyis amilyen kicsik, annyira strapabírók! Ezáltal gyakorlatilag nincs olyan, aki számára ne lenne tökéletes egy ilyen kiegészítő a fürdőszobában. 

3. Dizájn

A Ravaknál különösen hangsúlyt fektetnek a gyártók a zuhany ülőkék megjelenésére is, ennek köszönhetően pedig számos különböző színben és alakban elérhetők ezek a termékek. Sőt, van közöttük egészen egyedi mintával ellátott típus is. Ennek hála pedig mindenki megtalálhatja a fürdőszoba stílusához legjobban passzoló és a saját ízlésének megfelelő verziót közöttük. 

4. Különösen praktikus, ha idős ember is használja a fürdőszobát

Az idősebbek otthonába mindenképpen praktikusabb egy zuhanyzó beépítése, ugyanis ez sokkal

egyszerűbben megközelíthető mint egy kád, ráadásul a használata is biztonságosabb a mindennapok

során. Ha pedig mindez kiegészül egy kényelmes zuhany ülőkével, gyakorlatilag semmiben nem szenvednek hiányt azok sem, akiknek fáj a lába, sajog a dereka vagy éppen egy műtét után regenerálódnak. Vagyis azok is hosszan élvezhetik a zuhanyrózsából érkező kellemes meleg vízcseppek masszírozását, akik számára valami miatt már nehézkes a hosszas egy helyben állás.

5. A gyerekek is élvezni fogják

Az idősek mellett a gyerekek is nagyon szokták élvezni, amikor le tudnak ülni egy kicsit a zuhanyzóban, sőt, akár a játékaik is helyet kaphatnak itt a zuhanyfülkében. Így tusolás közben is élménnyé válik a fürdés a legkisebbek számára is. 

6. A gyártó neve önmagáért beszél

A Ravak ma a fürdőszobai berendezések legnagyobb gyártója, amelynek központja Csehországban van, mára pedig az európai piac egyik fő elemévé vált e téren. Éppen ezért a márkanév garancia arra, hogy a vásárlók tudják, felelősségteljes hozzáállást, stabilitást, folyamatosságot és minőségi termékeket kapnak a pénzükért cserébe. Munkájuk során az új technológiák használatára, a minőségi anyagokra és a stílusra egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek. Így van ez a zuhany ülőkék esetében is. 

+1. Máshova is beszerelhető

Ha megkedvelte a zuhanyzóban felszerelt ülőkét, akkor bátran élvezheti annak előnyeit a lakás többi pontján is. Nagyon jó szolgálatot tesz például az előszobában cipőhúzás közben, remekül lehet rajta ücsörögni az erkélyen, de tulajdonképpen bárhol nagyon hasznos lehet, ahol jó lenne néha egy kicsit leülni, egy széknek viszont nem jut elég hely. 

Látható, hogy számos különböző szempontból vannak hatalmas előnyei egy Ravak zuhanyülőkének.Kellemes perceket szerez a zuhany alatt mindenkinek, aki szeretné egy kicsit kiereszteni a fáradt gőzt egy kis tusolás közben relaxáció során, de nagy segítség az idősebbek számára is. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen jól eltalált dizájnnal ellátott kiegészítő feldobhatja az egész fürdőszoba hangulatát is.